Author Topic: Slient mode  (Read 245 times)

Offline Jack Chung

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Kudos +0/-0
Slient mode
« on: November 17, 2021, 12:46:45 AM »
Q1.Is that possible to enable slient mode and lock mode after installed or first scan.I do't wanna user see pop up message when execute unknow app.
Q2.What  "Disable Do Not Distrub Mode"?When i select it seems nothing happen.
Q3.When right click a file and folder,The item had Secure+'s scan and white list function.Can i hide or disable that function on right click mouse?

Offline Clem

  • SecureAPlus Helpdesk Engineer
  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
  • Kudos +0/-0
Re: Slient mode
« Reply #1 on: November 17, 2021, 12:21:23 PM »
Hi Jack,

Q1.
Create autoconf.ini file with the following content:
[SECUREAPLUS SETTINGS]
;0 = Off, 1 = On
;If this value doesn’t exist, the default is 0 (Off) SilentMode = 1

;0 = Interactive Mode
;1 = Lockdown Mode
DoNotPrompt = 1

Put the file in the same location as the installer, similar to the following:
https://support.secureaplus.com/mass-installation-for-pro-and-essentials-users/

Q2.
You can find out more here: https://support.secureaplus.com/what-is-do-not-disturb-mode/

Q3.
No, you can't disable them.

Q1.Is that possible to enable slient mode and lock mode after installed or first scan.I do't wanna user see pop up message when execute unknow app.
Q2.What  "Disable Do Not Distrub Mode"?When i select it seems nothing happen.
Q3.When right click a file and folder,The item had Secure+'s scan and white list function.Can i hide or disable that function on right click mouse?

Offline Jack Chung

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Kudos +0/-0
Re: Slient mode
« Reply #2 on: November 18, 2021, 11:45:09 PM »
Hi~Clem
-->Q1.
I mean automate set to slient mode after install or reboot or login desktop without manual to click it.

Offline Clem

  • SecureAPlus Helpdesk Engineer
  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
  • Kudos +0/-0
Re: Slient mode
« Reply #3 on: November 19, 2021, 02:39:55 PM »
Hi Jacky, instead you can add this, and the comments that has ";" in front will not be executed as they are just comments:

[SECUREAPLUS SETTINGS]
;0 = Off, 1 = On
;If this value doesn’t exist, the default is 0 (Off)
SilentMode = 0


Hi~Clem
-->Q1.
I mean automate set to slient mode after install or reboot or login desktop without manual to click it.

Offline Jack Chung

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Kudos +0/-0
Re: Slient mode
« Reply #4 on: November 20, 2021, 10:51:31 PM »
Hi~Clem
Q1 Is my setting is correct? It seems not  set to slient mode as photo shows.
I had  test when the first scan not finish yat,i set to slient mode manual.Outcome is many applications will be blocked, and even SecureAPLus can not uninstall.Is that strong suggest let first scan finished then set to other mode (interactive or lockdown)。

Offline Clem

  • SecureAPlus Helpdesk Engineer
  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
  • Kudos +0/-0
Re: Slient mode
« Reply #5 on: November 22, 2021, 02:38:28 PM »
The parameter was wrong, it should for example be like,
SecureAPlusSetup_v6.6.1.exe /S /autoconf
C:\folder_where_autoconf.ini_file_located


You can follow method 2 in the link below:
https://support.secureaplus.com/mass-installation-for-pro-and-essentials-users/


Hi~Clem
Q1 Is my setting is correct? It seems not  set to slient mode as photo shows.
I had  test when the first scan not finish yat,i set to slient mode manual.Outcome is many applications will be blocked, and even SecureAPLus can not uninstall.Is that strong suggest let first scan finished then set to other mode (interactive or lockdown)。


Offline Jack Chung

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Kudos +0/-0
Re: Slient mode
« Reply #6 on: November 23, 2021, 12:17:33 AM »
Hi~Clem
It's still Normal mode not Silent Mode.My setting as picture,is that correct?

Offline Clem

  • SecureAPlus Helpdesk Engineer
  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
  • Kudos +0/-0
Re: Slient mode
« Reply #7 on: November 23, 2021, 09:27:11 AM »
Hi Jack, the parameter is still wrong, you can try to create a folder for the autoconf file as it is supposed to point to a folder, not a file:
SecureAPlusSetup_v6.6.1.exe /S /autoconf C:\folder

Hi~Clem
It's still Normal mode not Silent Mode.My setting as picture,is that correct?

Offline Jack Chung

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Kudos +0/-0
Re: Slient mode
« Reply #8 on: November 23, 2021, 11:19:00 PM »
Finally~It's work.Thank you. ;)