Author Topic: SecureAPlus will not update my license information  (Read 197 times)

Offline bellgamin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
  • Kudos +0/-0
SecureAPlus will not update my license information
« on: September 26, 2020, 05:31:12 AM »
A while back I upgraded from an Essentials license to a Pro license. Partial digits of my Pro license are 3FB103-C8. I entered the full Pro license code into Secure APlus, but it still shows that I have only an Essentials license. Also, it still shows the expiration date of the Essentials version and NOT the later expiration date of the Pro version.

Please help me get this issue resolved.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

P.S. -- On another forum there is a discussion that you might find interesting. It starts HERE and covers 9 posts.
« Last Edit: September 26, 2020, 07:14:36 AM by bellgamin »

Offline Clem

  • SecureAPlus Helpdesk Engineer
  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Kudos +0/-0
Re: SecureAPlus will not update my license information
« Reply #1 on: September 28, 2020, 08:16:23 AM »
Hi, may we have your SecureAPlus ID?
Steps to find: https://support.secureaplus.com/how-do-i-find-my-secureaplus-id/

Offline bellgamin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
  • Kudos +0/-0
Re: SecureAPlus will not update my license information
« Reply #2 on: September 28, 2020, 02:37:27 PM »
Aloha Clem,

Thanks for your speedy reply by email. It solved my problem!!!