Author Topic: Server busy now  (Read 499 times)

Offline Tri Le

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Kudos +0/-0
Server busy now
« on: April 27, 2018, 01:00:07 AM »
Is there SecureAplus down?  I have been seeing this message for over 24 hours and the complete scan won't finished.

Offline hendy

  • SecureAPlus Developer
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 275
  • Kudos +13/-0
Re: Server busy now
« Reply #1 on: April 27, 2018, 07:52:42 AM »
You may try to download and install the following patch:
https://secureaplus.secureage.com/betadownload/SetupForUAV_v4.8.2.1.exe

Reboot is required after installation.

If the problem persists, please send us the log files, especially  C:\ProgramData\SecureAge Technology\SecureAge\log\UniversalAV.log
The detail on how to collect and send the log files, can be found at: https://support.secureaplus.com/how-to-collect-logs/

Offline Tri Le

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Kudos +0/-0
Re: Server busy now
« Reply #2 on: April 27, 2018, 08:31:16 PM »
Hi Hendy,

That seem to fixed the issue.  Now it actually pulling result back to the client.  I see there were file it detect as positive but was ignored. 

Thanks...

Offline Tri Le

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Kudos +0/-0
Re: Server busy now
« Reply #3 on: April 28, 2018, 02:03:22 AM »
Is there any ill effect if I update "Everything.exe" to the latest version and enable "load recent change from ntfs journal".  There seem to be improved performance UAV scanning.


Offline hendy

  • SecureAPlus Developer
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 275
  • Kudos +13/-0
Re: Server busy now
« Reply #4 on: April 28, 2018, 12:10:33 PM »
I shouldn't be an issue. We have tested version 1.4.1.895, and it works.
We will include this version in our next release.
« Last Edit: April 30, 2018, 08:29:52 AM by hendy »

Offline Tornado Mitr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Kudos +0/-0
Re: Server busy now
« Reply #5 on: April 29, 2018, 06:34:22 PM »
I'm also having this same issue on a brand new installation.

Offline hendy

  • SecureAPlus Developer
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 275
  • Kudos +13/-0
Re: Server busy now
« Reply #6 on: April 30, 2018, 08:31:49 AM »
Actually there is something that we need to do at our server to fix this.
It may take a while until the issue fixed. For temporary quick fix, we may download and install the patched that I posted earlier.