Author Topic: Again, the problem with the server?  (Read 1937 times)

Offline Анатолий Соколов

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Kudos +0/-0
Again, the problem with the server?
« on: July 17, 2016, 07:34:08 PM »
Again, the problem with the server? For more than 24 hours there is no connection to the universal anti-virus server. Something often on weekends lost communication with the servers.

Offline Steven Muster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Kudos +0/-0
Re: Again, the problem with the server?
« Reply #1 on: July 17, 2016, 09:43:03 PM »
I gave this program a go this weekend but I'm afraid it has been uninstalled. No progress bar to say how far the Initial scan has got +
worse of all for a 'cloud based' program it won't connect to the server. Rubbish!!!

Offline Андрей Липин

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Kudos +0/-0
Re: Again, the problem with the server?
« Reply #2 on: July 17, 2016, 11:21:16 PM »
in Russia there is no connection too

Offline Анатолий Соколов

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Kudos +0/-0
Re: Again, the problem with the server?
« Reply #3 on: July 17, 2016, 11:59:22 PM »
Андрей Липин, I'm also from Russia, Murmansk region, Rostelecom.

Offline Kacey Dodson

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Kudos +0/-0
Re: Again, the problem with the server?
« Reply #4 on: July 18, 2016, 02:36:20 AM »
I'm in South Florida USA
I've been receiving error #12029 for 2 days now and still having the issue.

Offline FischersHorse

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Kudos +0/-0
Re: Again, the problem with the server?
« Reply #5 on: July 18, 2016, 03:06:26 PM »
Now in Germany it works.