Author Topic: The problem with SecureAPLus  (Read 2235 times)

Offline Sławomir Parafiniuk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Kudos +0/-0
The problem with SecureAPLus
« on: October 02, 2015, 03:01:08 AM »
Hello.
I have a problem with a program that is installed in my device ID Ksn0 @ Hog-48877 in Windows 10. The two-year license for the program have received for my opinion on the program at the beginning of September. Well, in the left main window with "Last Complete Scan" is "Never" instead of the current scan date as in the screenshot:

https://drive.google.com/folderview?id=0BxFuBcq-tHyJWjNnWmROVUhta1k&usp=sharing

I tried to reinstall, but continues to be the same so please help me because I do not know what to do.

Regards slawko28@wp.pl   :(

Offline hendy

  • SecureAPlus Developer
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 306
  • Kudos +13/-0
Re: The problem with SecureAPLus
« Reply #1 on: October 02, 2015, 08:57:24 AM »
Hi,

Try to click on "Full System Scan" from the main console. Usually it should update the "Last complete scan" after the successful scanning. If it is unsuccessful, from the console you may find out more information why the full system scan failed.

Regards,
Hendy Chandra

Offline Sławomir Parafiniuk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Kudos +0/-0
Re: The problem with SecureAPLus
« Reply #2 on: October 06, 2015, 04:09:57 PM »
Ok, I showed me to the current date but does not update automatically. When on 10.04.2015 steps above recommendations I made it today or 06/10/2015 at "Last Complet Scan" continues to be the date of 10.04.2015 which does not update automatically, and I have the same click on "Complete Scan" and then on "Retreve Last Scan" . Only then did I have the current date. Is that supposed to be? :(

Offline Makrobus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Kudos +0/-0
Re: The problem with SecureAPLus
« Reply #3 on: October 18, 2015, 04:28:30 PM »
Hello. Itself it seems not strongly I "limp" in this direction, but in this situation it is desirable to receive the help from your forum. I established SecureAPlus Freemium on windows10 pro buid 10565 and SecureAPlus Beta on windows7 ultimate sp1. I exposed software configurations to my requirements, I added programs to the white list, but at start of some programs, with the permission of SecureAPlus that win.7 that win10 "go" to bsod. For today already 5 times. I checked Tampa the utility of BlueScreenView, on what she specified on a dreyver prichiny:ntoskrnl.exe; the address prichiny:saappctl.sys I understand (Application Whitelisting Driver) which directly belongs to SecureAPlus.Kak, the system can't make consecutive actions at start of this driver. Drivers stand in both systems new, except SecureAPlus there are SpyShelter and the built-in defender. Also over SecureAPlus there is no AVATARS any more. What you will advise, dear, except removal or the last is inevitable? AVATARS like quite good, it wouldn't be desirable to delete. Thanks.