Forum Support > Translation
POLISH TRANSLATION
malware1:
Co do "Home" na karcie Informacje i licencje - zamieniłem to na "Zaloguj się", ale jednak ten odnośnik nie służy do otwierania strony logowania. Panel logowania pojawia się po kilku sekundach od przejścia na kartę (myślałem, że było to spowodowane kliknięciem odnośnika).
Nie wygląda na to, żeby coś się działo po kliknięciu (przynajmniej u mnie), może lepiej zapytać SecureAPlus.
JohnStampede:
The latest version of SecureAPlus with the most updated Polish translation can be found on the link:
https://secureaplus.secureage.com/download/SecureAPlusSetup_v4.2.1.13.exe
Please note that after a certain point, older internal versions of SecureAPlus will no longer be available for download. Please download the latest announced internal build for your testing purposes.
malware1:
Hi, it doesn't include the latest version of the translation (or maybe my suggestions haven't been applied yet).
Mateusz Kurlit:
Cześć,
Masz rację, wersja "13" nie zawiera twoich poprawek, ponieważ dotyczy ona innych języków. W tej wersji znajdują poprawki zawarte w pliku o nazwie "SA+update4", który wrzuciłem na forum. Wczoraj wykonałem ponowny przegląd wszystkich plików językowych. Każdy element sprawdzałem z twoim plikiem poprawek, który wrzuciłeś na forum. Uwzględniłem większość z nich. Mam nadzieję, że nie będziesz mi miał za złe tego, że w niektórych przypadkach pozostałem przy swoich wersjach. Po za tym dzięki za wychwycenie literówek i braków polskich znaków. Podczas pisania tego posta, sprawdziłem czy można już pobrać nowszą wersję i okazuje się, że można. Wystarczy zmienić w adresie odnośnika "13" na "14".
Pozdrawiam
Mateusz Kurlit
TransGent
malware1:
Hej, sprawdziłem wersje 14 i 15, ale nie widzę żadnych zmian.
Jeszcze jedna literówka: "Pełne skanowanie Uniwerslanego AV obsługuje", nie pamiętam, czy już to poprawiałem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version