Author Topic: Round 1 Testing: The UI is too big for my screen (1366x768)  (Read 2147 times)

Offline Rupesh Joshi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Kudos +0/-0
Round 1 Testing: The UI is too big for my screen (1366x768)
« on: October 15, 2015, 10:21:08 PM »
I Have installed the beta program and using this for a while now the only problem I found is the UI is too big for my resolution.

Maybe a smaller UI or a re- sizable UI would be great.

Have a look http://s13.postimg.org/uaij6bjfr/Untitled.jpg
« Last Edit: October 17, 2015, 11:45:58 PM by Rupesh Joshi »

Offline Marcin Raczyński

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Kudos +0/-0
Re: Round 1 Testing: The UI is too big for my screen (1366x768)
« Reply #1 on: October 21, 2015, 05:12:57 PM »
I have 1366x768 LCD and Beta window of SAP is doesn't fit into desktop. To be more precise part of it is hidden behind taskbar and I can't resize it even.

Somebody noticed the same? :(

Offline Rupesh Joshi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Kudos +0/-0

Offline JohnStampede

  • Global Moderator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 64
  • Kudos +1/-0
Re: Round 1 Testing: The UI is too big for my screen (1366x768)
« Reply #3 on: October 26, 2015, 05:54:23 PM »
Its been suggested already here https://secureaplusforum.secureage.com/index.php/topic,171.0.html

EDIT: Merged both topics together and placed under Bug Reports as this behavior is actually unintentional.

We appreciate this being highlighted. We have made the appropriate changes and will make it available at a soon to be released Beta Update.

Thanks for all your feedback.

This thread is now closed.